Top Ad unit 728 × 90

Beyaz - Candan Erçetin Videoları - Candan Erçetin Beyaz'a Cevabı - Beyaz Candan Kavgası


BEYAZ - CANDAN ERÇETİN VİDEOLARI

20 yıldır ekranlarda Beyaz Show isimli programı ile adını Türk halkını duyurmuş ve başarısını ispatlamış bir şovmen olan Beyazıt Öztürk hayranları tarafından çok seviliyor.

Beyaz Show yayında kullandığı farklı komedi videoları ile hayranlarını güldürmeyi başaran Beyazıt Öztürk şu aralar Candan Erçetin'e yaptığı video ile konuşuluyor.

Candan Erçetin'e komik bir şekilde sataşan ve laf atışması olarakta değerlendirebileceğimiz bu komik videolar paylaşım rekorları kırıyor.

Tabii ki Candan Erçetin bu durumu kayıtsız kalmayarak Beyaz'a aynı şekilde komik bir video ile gönderme yapıyor. Candan Erçetin'den Beyaz'a cevap olarak gelen video da çok komik olup paylaşım rekorları kırmıştı.

Beyaz - Candan Erçetin arasında ki bu videolu göndermeler artık düelloya dönüştü ve ikili sürekli birbirlerine yaratıcılıklarını kullanarak komik videolar çekerek gönderme yapıyor.

Candan Erçetin - Beyaz videoalarına katılan ve destek veren isimlerde oluyor. Beyaz son videosunda Hayko Cepkin, Ümit Besen gibi isimlerin desteği ile Candan Erçetin'e bir gönderme yapmıştı.

Şimdi ise Candan Erçetin'den Beyaz'a cevap videosu iki tarafın da sevenleri tarafından merekla bekleniyor.

BEYAZ - CANDAN ERÇETİN KOMİK VİDEOLARI 


BEYAZ'IN CANDAN ERÇETİNE SON CEVABI VİDEOSU 




güncel,beyaz candan erçetin komik videoları,candan erçetin beyaz komik videoları,beyazın candan erçtine cevabı,beyaz candan erçetin kavgası videoları,beyaz hayko cepkin ümit besen nuri alço komik video,beyaz nuri alço komik video,beyazın candan erçetine cevabı,candan erçetin beyaz videoları,candan erçetin kadın dayanışması,beyaz erkek dayanışması
Beyaz - Candan Erçetin Videoları - Candan Erçetin Beyaz'a Cevabı - Beyaz Candan Kavgası Yazar MİMAR Tarih 21:20 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.