Top Ad unit 728 × 90

Acil Servis Dizisi Tuğçe Hemşire Kimdir - Elçin Aktaş Kimdir - Acil Servis Oyuncuları


ACİL SERVİS TUĞÇE HEMŞİRE KİMDİR

Ekranlara merhaba diyen yeni diziler arasında yer alan Acil Servis dizisi yakında Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Bilindiği gibi her kanalda başlayan ve ne yazık ki uzun süreli olmayan bir çok dizi yayından kaldırıldı veya erken final yapmak zorunda kaldı.

Acil Servis’in yönetmen koltuğunda Merve Girgin ve Barış Erçetin oturuyor.

Senaryosunu Sinan Sülün’ün kaleme aldığı dizinin, görüntü yönetmenliğini Barış Milan; Sanat yönetmenliğini ise Sırma Bradley üstleniyor.

Her bölümde büyük bir heyecan yaşanacak olan Acil Servis dizisinde seyirci ekran  başına kilitlenecek ve uzun soluklu bir dizi olacak gibi görünüyor.

Acil Servis dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de büyük dikkat çekiyor.
Acil Servis’in oyuncu kadrosu da birbirinden güçlü isimlerle dolu.  

Dizinin oyuncu kadrosunda; Serhat Teoman, Nur Erkul , Seda Akman , Tamer Tıraşoğlu, Gökhan Soylu, Suzan Aksoy, Musab Ekici, Caner Kurtaran, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Sinem Uçar, Serkan Öztürk, Hasan Şahintürk ve Elçin Aktaş yer alıyor.

Acil Servis dizisinde dikkat çeken isimlerden biri olan Tuğçe karakterini canlandıran Elçin Aktaş güzelliği ile dikkat çekiyor. Acil Servis dizisi Tuğçe hemşire rolü ile karşımıza gelecek olan Elçin Aktaş kimdir sorusunu onceburada.blogspot.com.tr olarak sizler için araştırdık.

ELÇİN AKTAŞ KİMDİR

Elçin Aktaş Yaşı: 24

Elçin aktaş Boyu:172

Elçin Aktaş Kilosu: 57

Elçin Aktaş Saç Rengi: Sarı

Elçin Aktaş Göz Rengi: Ela

Acil Servis dizisinde Tuğçe hemşire karakterini canlandıran Elçin Aktaş 18 Mart 1990 doğumludur.
Ekranlara ilk olarak Kızım Nerede dizisi ile merhaba diyen güzel oyuncu eğitimini Beykent Üniversite'sinde tamamlamıştır.





kimdir,elçin aktaş kimdir,acil servis dizisi tuğçe hemşire kimdir,tuğçe hemşire kimdir, acil servis dizisi oyuncuları,elçin aktaş kaç yaşında,acil servis dizisi tuğçe boy kilo,elçin aktaş boy kilo,acil servis tuğçe nereli kaç yaşında,tuğçe hemşire boy kilo,elcin aktas kim, elcin aktas sevgilisi, elcin aktas foto, acil servis dizisindeki tugce hemsire gercek adı ne, acil servis dizisi elcin aktas biyografisi,elçin aktaş fotoğrafları,acil servis tuğçe hemşire foto




Acil Servis Dizisi Tuğçe Hemşire Kimdir - Elçin Aktaş Kimdir - Acil Servis Oyuncuları Yazar MİMAR Tarih 08:52 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.