Top Ad unit 728 × 90

Aşk Yeniden Dizisi Zeynep Taşkın Kimdir, Aşk Yeniden Dizisi Zeyne, Aşk Yeniden Dizisi Zeynep Özge Özpirinççi Kimdir, Özge Özpirinççi Kaç Yaşında,

Aşk Yeniden dizisi Zeynep Taşkın kimdir, Aşk Yeniden dizisi Zeyne, Aşk Yeniden dizisi Zeynep Özge Özpirinççi kimdir, Özge Özpirinççi  kaç yaşında, Özge Özpirinççi hayatı, Özge Özpirinççi boyu, Özge Özpirinççi kilosu, Özge Özpirinççi yeni dizi, Özge Özpirinççi sevgilisi kim, Özge Özpirinççi dizileri

Özge Özpirinççi kimdir?

Aşk Yeniden dizisinde Zeynep Taşkın karaterini canlandıran Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1986 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. İlköğretimini bu şehirde tamamlayan Özpirinçci, lise eğitimi için AFS (Öğrenci Değişimi) programı ile bir yıllığına gittiği A.B.D.’yi tercih etti.

Sabancı Üniversitesi’ni kazanan ve bu üniversitede Yönetim Bilimleri okuyan Özpirinçci, 2008 yılında mezun oldu. 2007-2008 yılları arasında, Cesaretin Var Mı Aşka adlı T.V. dizisinde Ebru karakterini canlandıran genç oyuncu, Eti Browni, Cornetto ve Coca-Cola gibi tanınmış firmaların reklamlarında rol aldı.

Özpirinçci, Kanal D’nin beğenilen gençlik dizisi Kavak Yelleri’nde, 2008-2009 yılları arasında kanser hastası olan Ada adlı karakteri canlandırdı. Kavak Yelleri’nin ardından, Show T.V.’de yayınlanmakta olan Melekler Korusun adlı dizide İpek Taşkır karakterini canlandırdan Özpiriçci, bu rolle ilk defa başrol oyuncu olarak bir yapımda yer alma fırsatını yakaladı.

Başarılı oyuncunun yer aldığı ilk sinema filmi, Zülfü Livaneli’nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği Veda oldu. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün hayatının anlatıldığı filmde genç oyuncu, Fikriye Hanım’ı canlandırdı.

2011 yılında yönetmenliğini Ömer Vargı’nın yaptığı “Anadolu Kartalları” adlı sinema filminde Özge Özpirinçci, Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Ekin Türkmen, İsmail Filiz, Hande Subaşı, Çağatay Ulusoy, İlhan Şeşen ile birlikte oynamıştır. Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

12 Nisan 2013 tarihinde Engin Altan Düzyatan ile nişanlandı, ancak 2013 yılında karşılıklı karar vererek ayrılmışlardır. 



Aşk Yeniden Zeynep karakteri:

Güzel, alımlı ve doğal bir kız olan Zeynep, Karadenizlidir. Bazen patavatsız olabilecek kadar dobradır. Dışarıdan yıkılmaz bir dağ gibi görünse de, aslında çok narin bir kalbe sahiptir. İnsanlara yaralarını göstermekten hoşlanmaz. Güçlüyü oynamayı sever. Babasına aşk derecesinde bağlıdır ama onun kadar da inatçıdır. Kolay kolay geri adım atmaz. Haksız bile olsa bunu kabullenmekte zorlanır. Mücadeleci bir yapısı vardır. Esprili ve eğlencelidir. Hayattaki en değerli varlığı oğlu Selim’dir, onun için dünyayı yakar. Yetiştirilme tarzı nedeniyle zaman zaman tutucu ve gelenekçi olabilir. Nitekim bu tutuculuğunu ilk bıraktığı anda da büyük bir hata yapmıştır. Artık aşka inancını kaybetmiştir zira oldukça büyük bir darbe yemiştir. Şimdi her durumda gardını alan Zeynep, artık yoğurdu üfleyerek yemektedir.
Aşk Yeniden Dizisi Zeynep Taşkın Kimdir, Aşk Yeniden Dizisi Zeyne, Aşk Yeniden Dizisi Zeynep Özge Özpirinççi Kimdir, Özge Özpirinççi Kaç Yaşında, Yazar MİMAR Tarih 23:14 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.