Top Ad unit 728 × 90

Atv Beyaz Yalan Dizisi, Oyuncular Kimler Konusu Nedir

Beyaz Yalan Dizisi Ne Zaman Başlıyor
Beyaz Yalan Dizisi Ne Zaman Başlıyor
Show TV Bomba gibi yeni bir sezon ile karşımıza gelecek gibi görünüyor, Beyaz Yalan Dizisi ile devam edeceğini düşündüğümüz show TV bakalım daha ne gibi projelere imza atacak, Ne de olsa Acun’un uzaklaştığı bir kanal yeterince popülerliğini koruduktan sonra düşüşe geçmeyi hiç kimse istemez gibi geliyor.
Sizlere bu yazımızda Beyaz Yalan Dizisi 1.Bölüm fragmanı ve konusu hakkında yazılarımız olacak bunların yanında başlığımızdaki gibi “Beyaz Yalan Dizisi Ne zaman başlıyor” bunları öğreneceğiz. Özellikle Kutsi hayranlarının büyük bir zevkle izleyeceği dizi yakında Show TV ekranlarında yerini alacaktır bundan hiç şüphem yok.

Beyaz Yalan Dizisi Ne zaman başlıyor

Bu konuda aslında net bir açıklama gelmedi fakat tanıtımları hazırlanan bir dizi ve edindiğimiz küçük bilgiler doğrultusunda Şubat ayının 4.çeyreğinde dizinin ekranlara geleceği ve çekimlerinin tam gaz devam ettiğini biliyoruz. Hali hazırda 20 bölüm senaryosu ile bir değişiklik olmazsa eğer sorunsuzca çekimlerinin’de devam edeceğini biliyoruz dahası şu an için net bilgileri ile devam etmek istiyorum. Show Tv ekranlarında gördüğümün hemen hemen bütün dizilerin yapımcılığını NTC isimli büyük bir firma üstleniyor Beyaz Yalan’da bu firma çatısı altında devam ediyor. Yapımcı şirketinin yanı sıra kişisel yapımcı ise Mehmet Yiğit Alp’tir.
Yönetmeni ise Filiz Gülmez Pakman bir çok projede başarısını gördüğümüz başarılı bir yönetmendir kendisi, Usta ve genç Senarist Hayriye Ersöz ise bu kadrodaki yerini alırken başarılı bir dizi olduğunu düşünmek gerçekten fazla doğru bir düşünce olacaktır.
Başlıca oyuncuları ise şu şekildedir.
  • Kutsi
  • Deniz Baysal
  • Ebru Aykaç
  • Ege Aydan
Sizlere kısaca bilgi verdiğim bu konu sadece başlıktaki aramalara nitelik olarak yazılmıştır. Kısa süre içerisinde sizlere Beyaz Yalan Oyuncuları adı altında yeni bir makale ile detaylı oyuncu bilgilerini sunacağız sonrasında konusu hakkında bilgi verdiğimiz bir yeni konu ile eşlik etmek istiyoruz yeterince temel bilgileri verdikten sonra kişisel oyuncu biyografileri hakkında tekil yazılarımız olacaktır onları’da yazılarımızın içerisindeki linkler ile ulaşmanızı daha kolaylaştıracağımızı bilmelisiniz.
Atv Beyaz Yalan Dizisi, Oyuncular Kimler Konusu Nedir Yazar MİMAR Tarih 01:37 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.