Top Ad unit 728 × 90

O Ses Türkiye Zeo Jaweed Final Şarkısı Karışmasın Aklımız Dinle 18 Şubat Final Performansı

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programının final performansları 18 Şubat Çarşamba günü gerçekleşti. Programın rapçi şarkıcısı Zeo Jaweed yazdığı yeni şarkı Karışmasın Aklımız gündeme bomba gibi düştü. Zeo final performansında şarkı sözlerini unutarak performansı tekrardandan gerçekleştirdi.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programının jüri koltuğunda Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan, Mashar ve Fuat oturuyor. Programın sunuculuğunu ise TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı yapıyor. O Ses Türkiye yarışma programının final performansları 18 Şubat Çarşamba günü yayınlandı. Geceye Elnur Huseynov ve Zeo Jaweed’inperformansları damga vurdu. ZeoJaweed’in finalde söylediği şarkının şarkı sözleri bir çok kişi tarafından merak edilmektedir. Zeo şarkı sözlerini unutunca ve teknik aksaklık yaşanınca performasta sorun yaşandı.

Zeo Jaweed en son olarak Özgecan Arslan’a yazdığı şarkıyla gündeme gelmişti. Ülke olarak tepki koyduğumuz Özgecan cinayetine, Zeo yazmış olduğu şarkıyla destekte bulundu. Zeo’nun Kabus isimli şarkısını aşağıdaki videodan dinleyebilirsiniz. Zeo'nun finalde söylediği Karışmasın Aklımız şarkı videosu yükleniyor...


Zeo Jaweed’in finale kadar gelirken söylediği şarkıların isimleri ise şu şekildeydi:


-Kabus
-Kum Gibi
-Konu Neydi?
-İnadına
-Zeo Jaweed
-Susma
-Ölümsüz Rüya
-Paranoyak Adam





O Ses Türkiye Zeo’nun final performansıda bir çok kişi tarafından büyük beğendi aldı. Zeo Jaweed’in finalde söylediği şarkının şarkı sözleri bir çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Zeo Jaweed kimdir?

Sahne adıyla Zeo Jaweed olarak bilinen yarışmacının gerçek ismi Tolga Cavit Güner’dir. Kadıköy doğumlu olan yarışmacının doğum günü 11 Aralık 1989’dur. 2005 yaşında Zeus sahne ismiyle rap müziğe başlamıştır. Kısa sürede müzik sektöründe yükselen yarışmacı ünlü bir çok isime şarkı verdi ve söz yazarlığı yaptı. O Ses Türkiye yarışmacısının şuana kadar 6 albümü bulunmaktadır. 
O Ses Türkiye Zeo Jaweed Final Şarkısı Karışmasın Aklımız Dinle 18 Şubat Final Performansı Yazar MİMAR Tarih 23:16 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.