Top Ad unit 728 × 90

Survivor Nadya Zagli Kimdir - Survivor All Star Yarışmacıları Kimler - Nadya Zagli Foto


SURVİVOR NADYA ZAGLİ KİMDİR

Her sezonu büyük beğeni ve ilgi ile takip edilen fenomen haline gelmiş yarışmalardan biri olan Survivor bu sezon karşımıza Survivor All Star olarak çıkıyor.

Kelime anlamı olarak Survivor Tüm Yıldızlar olarak yayınlanacak olan Survivor All Star yarışması adından da anlaşılacağı gibi gelmiş geçmiş bütün yıldızları barındırıyor.

İlk sezondan bu yana hafızalara kazınan ve gerek mücadelesi gerek ise kişiliği ile beğenilen desteklenen bir çok yarışmacı bulunuyor.

Geçen yılların şampiyonları ve olay yaratan isimlerde yer alıyor.Örneğin Nihat Doğan ve Pascal Nouma bilindiği üzere Survivor'da kavga etmişti.

Bu yarışmada ise ikili yine mücadele edecek isimler arasında yer alıyor. Geçen yılın şampiyonu ve büyük ilgi çeken yarışmacısı Turabi Çamkıran'da Survivor All Star yarışmacıları arasında.

Survivor'un ilk ve tek kadın şampiyonu olan Merve Oflaz'da bu sezon iddialı isimler arasında yer alarak mücadele verecek.

22 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek olan Survivor All Star, ilk sezondan bu yana yarışan birbirinden iddialı isimlerle izleyenleri ekrana kilitleyecek.


 NADYA ZAGLİ KİMDİR

Yaşı: 29 yaş

Boyu: 166 cm

Kilosu: 50 kg

Saç Rengi: Kumral


Göz Rengi: Yeşil

Yarışmanın en dikkat çekici ismi Selim Sabah ile Survivor Türkiye – Yunanistan’da tanışarak evlenen Nadia Zagli. Zagli, yeni sezonda, boşandığı eşi Selim Sabah’ın Survivor 2010 şampiyonu sevgilisi Merve Oflaz’a karşı yarışacak.



kimdir, nadia zagli kimdir, nadya zagli kimdir, nadya zakli kimdir, survivor nadya nereli, survivor nadya kimle evli, survivor nadya biyografisi,survivor nadia kimdir, survivor nadya kimdir, survivor nadya sevgilisi, survivor nadya hakkında, survivor nadya biyografisi, survivor nadia boyu, survivor nadia fotoğrafları,nadia zagli nereli,nadya kimdir,nadya evli mi, nadya kaç yaşında,nadya zagli memleketi
Survivor Nadya Zagli Kimdir - Survivor All Star Yarışmacıları Kimler - Nadya Zagli Foto Yazar MİMAR Tarih 18:39 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.