Top Ad unit 728 × 90

Acunn.com Salı Survivor All Star Sms Sonuçları - 17 Mart Sms Survivor Sıralaması


Acunn.com Survivor Sms Sıralaması 17 Mart

Tv8 ekranlarında ki sevilen yarışma Survivor All Star heyecan dolu mücadeleler ile devam ediyor ve eleme günleri merakla bekleniyor.

Her hafta Salı günleri Survivor All Star'da eleme gününde yarışmaya bir isim veda ederek büyük ödül hayallerine son veriyor.

Pazar günleri oynanan dokunulmazlık oyunlarında ki galibiyetlere göre adadan hangi takımdan kimin gideceği belli oluyor ve halk oylaması ile bir isim yarışmaya veda ediyor.

Geçen hafta Fulya'nın elenmesi üzerine sayıları azalan Ünlüler takımından 17 Mart Salı bir isim daha ayrılacak.

Survivor All Star ilk hafta elemesinde ise yarışmaya veda eden isim Duygu olmuştu.

Acunn.com üzerinden bildirilen Survivor All Star 17 Mart Sms Sonuçları aynı anda sitemizden öğrenebilirsiniz.

Survivor All Star Ünlülerin Sms Sıralaması ve Halk oylaması sonuçları 17 mart salı akşamı açıklandığında bilgiler güncellenecektir.

Ünlüler takımından adaya veda edecek olan isim Survivor izleyicileri tarafından merakla beklenirken Halk Oylaması sonuçları da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Ada konseyinde adı yazılan isim ise Ünlüler Takımından en fazla oyu alan Merve Oflaz oldu. Merve'nin karşısına çıkacak isim kim olacak ?

17 Mart Salı akşamı eleme gecesinde halk oylamasında en çok oyu alan isim Merve Oflaz'ın karşısına bir isim çıkaracak ve bu iki isimden halk oylamasında en az oyu almış olan elenecek.

Bu Hafta Elenen Olmadı, Ahmet Dursun Midesindeki Rahatsızlıktan Dolayı (Detaylar İçin Tıklayın) Adadan Ayrılmak Zorunda Kaldı. SMS Birincisi Serenay, Kimsenin Adını Söyleyemediği İçin Önümüzdeki Hafta Dokunulmaz Olacak...

17 MART ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI

1- SERENAY
2- ANIL
3- MERVE AYDIN
4- HAKAN
5- MERVE OFLAZ
6- DOĞUKAN
7- PASCAL
8- BERNA
9- ALMEDA
10- AHMET




acun.com sms sıralaması,17 mart survivor sms sıralaması,acunn.com halk oylaması sonuçları,acunn.com survivor sms sonuçları,survivor sms sonuçları 17 mart,www.acun.com survivor sms sonuçları,17 mart acun.com ünlüler sms siralamasi,acun.com all star ünlüler sms sarılaması, acun.com all star gönüllüler sms sarılaması, www.acun com ünlüler takımı sıralaması, www.acunn.com gönüllüler sms sıralaması,acunn medya sms sıralaması,survivor gönüllüler oy sıralaması,sms sonuçları,17 mart sms sonuclari,17 mart sms sonuclari,survivor acunn.com halk oylaması sonuçları
Acunn.com Salı Survivor All Star Sms Sonuçları - 17 Mart Sms Survivor Sıralaması Yazar MİMAR Tarih 12:04 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.