Top Ad unit 728 × 90

Acunn.com Survivor Sms Sonuçları 24 Mart Salı - Acunn.com Survivor Sms Sıralaması


Acunn.com Survivor Sms Sonuçları 24 Mart

Survivor All Star'da eleme heyecanı ve sms sonuçları takipçileri tarafından en çok merak edilen konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor.

Her salı yapılan eleme ile bir isim Survivor All Star yarışmasına veda ederek büyük ödüle ve yarışmaya veda ediyor.

24 Mart Salı Survivor All Star yarışmasında ada konseyinde neler yaşanacak ve yarışmaya veda eden isim kim olacak. Bu hafta yarışmadan elenecek isim Gönüllüler takımından olacak.

Haftasonu Survivor All Star yapılan dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu ve sonrasında Gönüllüler takımı ada konseyine oylama için gititler.

Gönüllüler takımı ada konseyinde Survivor All Star yarışmasından elenmesini istedikleri isimler yazdılar ve en çok ismi yazılan kişi Begüm oldu.

24 Mart Survivor All Star sms birincisi olan isim Begüm'ün karşısına bir isim çıkaracak ve genel oylamada en az sms alan kişi yarışmaya veda edecek.

24 MART SALI SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ

Geçtiğimiz hafta talihsiz olarak sağlık sorunu yaşayan Ahmet Dursun Survivor All Star yarışmasına veda etmek zorunda kalmıştı o hafta sms sonuçlarına göre birinci olan isim ise Serenay olmuştu.

Ahmet Dursun'un mide rahatsızlığı sonucunda yarışmadan ayrılmak zorunda kalmasında sonra bir eleme yapılmamıştı.

Böylelikle Serenay'ın birinciliği bu hafta geçerli olacak ve ada konseyinde ismi yazılan Begüm'ün karşısına elenmesi için isim söyleyecek kişi Serenay olacak.

24 Mart Salı Survivor All Star elenen isim yarışma saatinde belli olunca açıklanacaktır...

Acunn.com Survivor All Star Sms Sonuçları

Survivor All Star yarışmasında yapılan halk oylamasında en çok sms oyu alarak birinci olan isim 24 Mart Salı yarışma saatinde acunn.com adresinde açıklandığı an sizlerle paylaşacağız.

24 Mart SMS Sonuçları

1- HİLMİCEM
2- ÖZLEM
3- TURABİ
4- BEGÜM
5- HASAN
6- SAHRA
7- SEDA
8- NADYA
9- TANER
10- BOZOK






survivor all star sms sonuçları 24 mart salı, acunn.com, www.acunn.com survivor sms sonuçları, acunn.com en çok oyu kim aldı, survivor sms sonuçları 24 mart, acunn.com survivor all star sms,acunn sms sıralaması,acunn.com survivor halk oylaması,survivor all star 24 mart salı en çok oyu kim aldı,survivor sms birincisi,survivor sms kim birinci oldu,survivor salı sms sonuçları kim birinci oldu
bu yazı onceburada.blogspot.com güncel bloga aittir
Acunn.com Survivor Sms Sonuçları 24 Mart Salı - Acunn.com Survivor Sms Sıralaması Yazar MİMAR Tarih 15:57 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.