Top Ad unit 728 × 90

Survivor All Star Kim Elendi - Survivor 2 Mart Pazartesi Kim Elendi - Survivor Bu Hafta Kim Elendi


SURVİVOR ALL STAR KİM ELENDİ 2 MART

Ekranların en heyecanlı ve sevilen yarışması olan Survivor All Star yarışması Tv8 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Bu sezon ekranlara Survivor All Star olarak gelen ve son 10 yılın en iyilerini bir araya topladı.

Hemen hemen herkes tarafından takip edilen ve en çok desteklenen yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star'da ilk eleme heyecanı bu akşam.

2 Mart Pazartesi Survivor All Star ilk eleme gecesinde elenecek olan yarışmacı adaya veda edecek.

Dokunulmazlık oyununu Ünlüler grubunun kazanması üzerine 2 Mart Survivor All Star eleme gecesinde elenecek isim Gönüllüler grubundan olacak.

Gönüller kaybettikleri dokunulmazlık oyunundan sonra adadan gitmesini istedikleri yarışmacıya belirlemek için ada konseyine gittiler.

Ada konseyinde elenmesi için en çok adı yazılan isim DUYGU oldu.En fazla oyu alan Duygu elemede smse çıkacak.

Duygunun karşısına sms sıralamasında birinci olan yarışmacı bir kişiyi seçecek. Sms sıralamasına göre en az oyu alan adaya veda edecek.

Bu akşam Survivor All Star yarışmasında Gönüllüer adasından bir isim yarışmaya veda eden ilk isim olacak.


 Survivor All Star elenen isim yarışma saatinde belli olacak ve güncellenek...







survivor kim elendi 2 mart pazartesi,survivor all star kim elendi 2 mart pazartesi,survivor bu hafta kim elendi,survivor kim elendi, survivor kim gitti 02.03.2015, survivor elenen 2 mart 2015, bu hafta kim elendi 02.03.2015, sörvayvır kim elendi 2 mart 2015, 2 mart kim elendi survivor, survivor ünlülerden kim gitti, sms sıralaması, kim gitti survivor all star, sörvayvır kim elendi 2 mart,survivor kim gitti, bu hafta survivor kim elendi,gönüllürden kim elendi,survivor gönüllülerden kim gitti


Survivor All Star Kim Elendi - Survivor 2 Mart Pazartesi Kim Elendi - Survivor Bu Hafta Kim Elendi Yazar MİMAR Tarih 21:43 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.