Top Ad unit 728 × 90

Survivor Turabi Ödül Oyununda Diskalifiye Oldu

Survivor All Star yarışmasında dün akşam oldukça ilginç anlar yaşandı. Hakan Hatipoğlu ile ödül oyunu sırasında kavga etmeye başlayan Turabi Çamkıran'ı Acun Ilıcalı affetmedi. Hakan ile kavga eden Turabi Çamkıran Acun Ilıcalı tarafından oyundan diskalifiye edildi. Turabi Çamkıran kavgalarına devam ederse yakından yarışmadan da diskalifiye edilebilir.

http://onceburada.blogspot.com/2015/03/survivor-turabi-odul-oyununda-diskalifiye-oldu.html

Survivor All Star yarışmasında dün akşam oldukça ilginç anlar yaşandı. Survivor All star yarışmacısı Turabi Çamkıran yarışmadan diskalifiye edildi. Hakan Hatipoğlu ile kavga eden Turabi Çamkıran'ı Acun Ilıcalı yarışmadan diskalifiye etti. Sürekli agresif halleri ile dikkat çeken Turabi Çamkıran oyundan diskalifiye edildi.


Survivor All star yarışmasının en sinirli karakteri Turabi Çamkıran dün akşam diskalifiye edildi. Ödül oyununda Hakan Hatipoğlu ile kavga eden ve Hakan'ı iten Turabi'yi Acun Ilıcalı oyundan diskalifiye etti. Survivor All Star’da Turabi diskalifiye oldu şok anlar yaşandı. Survivor All Star’da gönüller takımında yarışan Turabi diskalifiye oldu.

Acun Ilıcalı Turabi Çamkıran’ı diskalifiye etti. Dominik Cumhuriyet’inde devam eden Survivor All Star yarışmasında ödül oyununda gerginlik yaşandı.

Son derece zorlı parkurda kıyasıya mücadele eden iki ekip oyuncuları arasında gerilim yaşandı olaya Acun Ilıcalı el koydu.

TARTIŞMA SONRASI GELEN DİSKALİFİYE

Survivor All Star’da Turabi ile Hakan arasında gerginlik yaşandı. Turabi Hakan’ı bench alanlarına girdiği için itti. Bunun üzerine aralarında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası Acun Ilıcalı olaya el koydu. Yaşananları bir daha izleyen Acun Ilıcalı Turabi’yi yarışmadan diskalifiye etti.


turabi diskalifiye, turabi diskalifiye oldu, turabi diskalifiye mi oldu, turabi diskalifiye video, turabi diskalifiye oldumu, turabi diskalifiye izle, survivor turabi diskalifiye, turabi neden diskalifiye oldu, survivor turabi diskalifiye mi oldu,
Survivor Turabi Ödül Oyununda Diskalifiye Oldu Yazar MİMAR Tarih 17:44 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.