Top Ad unit 728 × 90

Ütopya Kim Elendi 13 Mart Cuma - Meral Mi ? Göktan Mı ? - Ütopya Kim Elendi


ÜTOPYA KİM ELENDİ 13 MART

Ekranların en sevilen ve takip edilen yarışmalarından olan Ütopya yarışması tüm hızıyla devam ederken seyirciyi ekran başına kitlemeye devam ediyor.

Ütopya'da eleme heeycanı başladı ve heyecan iyice doruğa ulaştı. Bu akşam eleme bölümü ile Ütopya Tv8 ekranlarında olacak.

Yarışmalacılar 5'er Oy Aldığı İçin Elenen Yarışmacı Ütopya Halk Oylaması İle Belirlenecek. Detaylar Aşağıda...

Ütopya'ya dahil olan Meral ve Göktan henüz gruplarını açıklamamışken daha çık vakit geçirdikleri Cafe Grubuna geçecekleri tahmin ediliyor.

Tuncay ve grubu ile daha çok vakit geçiren Ütopya'ya yeni gelen yarışmacılardan hangisi elenecek bu akşam belli olacak.

Göktan Ütopya'ya köpeği Orka ile katılmış ve yarışmaya farklı bir renk katmıştı bu akşam ki elemede Meral mi yoksa Göktan mı elenecek.

Cafe Grubu ve Tektaş Grubu eleme de kimlere kaçar oy verecek ve eleme sonucunda  hangi yarışmacı yarışmaya veda edecek merakla bekleniyor.

Cafe Grubundan Pınar'ın gitmesi ile sayıca azalan Tuncay ve Serkan yeni gelen yarışmacıları kendilerine çekerek sayısal dengeyi sağlamaya çalışıyorlar.

13 Mart Cuma Ütopya'dan kim elenecek ? Göktan Mı Elenecek Meral Mi Elenecek ?

Köpeği ile Ütopya'ya katılan Göktan bu akşam elenecek mi yoksa giden isim Meral mi olacak 13 Mart Cuma akşamı 19:30 da Ütopya eleme bölümünde  belli olacak.


ÜTOPYA 13 Mart 2015 Gecesi son bölümde neler yaşandı?

**Ütopya'da oylama yapıldı. Peki kimler Göktan'a, kimler Meral'e oy verdi?

**Ütopya'da içeride kalacak yarışmacıyı belirleyecek oylama yapıldı.

**Büyük bir heyecana sahne olan oylamada iki yarışmacıda 5'er oy alınca karar halk oylamasına kaldı.

**Harun, Serkan, Tuncay, Türkan ve Buket tercihlerini Meral'den yana kullanırken, Semih, Murat, Kurretülayn, Altar ve Aybüke Göktan'a oy verdi.

**Ütopya'da günlerdir merakla beklenen oylama sonuçları açıklandı. Ütopya 'dan kim elendi sorusunun yanıtı halk oylamasına kaldı. Aralarına yeni katılacak ismi belirlemek için kara tahtanın başına gelen Ütopya sakinleri, Meral ve Göktan için oy kullandı. Ütopya'da yapılan oylama sonucunda her iki adayın da 5 oy alması sonucunda yeni yarışmacının belirlenmesi halk oylamasına kaldı.

**Halk oylaması artık SMS sistemiyle yapılıyor. En çok destek SMS'i alan isim Ütopya'da kalacak diğeri ise elenecek. 

**Ütopya'nın yeni yarışmacı adayları Meral ve Göktan oylama heyecanı yaşarken Semih ve Altar kavgası son bölüme damga vurdu. Türkan Gözcü , Serkan ve Tuncay grubuna yaklaşırken 'inek kavgası' da patladı. Semih , Türkan Abla 'nın ineğini almak isteyince gerilim çıktı. Serkan ve grubu ise ani bir ahır baskını gerçekleştirdi. 


**Türkan Gözcü 'den sonra Semih Öztürk , Altar ve Murat üzerindeki hakimiyetini de kaybetti. Türkan Gözcü'nün Serkan'ların grubuna girmeyi önermesini ise bakın Semih nasıl yorumladı;


***Ütopya'ya dahil olan Orka yeni neşe kaynağı oldu. Tuncay ile oyun oynayan Orka herkesin keyiflendirdi. 

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

***Ütopya'da oylama heyecanı vardı.


**Ütopya sakinlerinin kendi aralarında yaptığı oylamada eşitlik bozulmadı! #Göktan mı Meral mi?


**Ütopya'nın yeni yarışmacısı halk oylamasında belirlenecek! Halk oylaması


Ütopya'da eğlenceli dakikalar devam ediyor. Cafe Grubundan Tuncay ve Serkan sürpriz bir şekilde Semih'lerin yanına giderek Semih'i sinirlendirmek için takıldılar.

Türkan Abla'nın ineği satma konusunda ve Semih'erin inek hissesinden çıkması için Türkan Abla'ya para vermelerini dalga geçerek ve komik bir şekilde anlatan Tuncay ve Serkan Semih'i sinirlendirdiler.

Tuncay ve Serkan'ın gelmesi ile sinirlenen Semih onları uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı fakat Tuncay hiç umursamayarak geldiği gibi komik ve eğlenceli bir şekilde Semih'in yanından ayrıldı.

13 Mart Cuma Ütopya 19:30 Tv8 ekranlarında Göktan Mı yoksa Meral Mi elenecek. Ütopya'ya yeni katılan isimlerden hangisinin eleneceği bu akşam belli olacak.





utopya kim elendi, ütopya kim elendi, ütopya 13 mart kim elendi, ütopya yeni gelenlerden kim elendi, ütopya cuma akşamı kim elendi, ütopya kim gitti,ütopya 13 mart cuma,ütopya kim gitti,ütopya bu akşam kim elendi,ütopya dün kim gitti,utopya kim elendi,ütopya meral elendi mi,ütopya göktan elendi mi,ütopya bu hafta kim elendi,ütopya eleme sonuçaları,ütopya kim kime oy verdi,ütopya kim kimi yazdı
Ütopya Kim Elendi 13 Mart Cuma - Meral Mi ? Göktan Mı ? - Ütopya Kim Elendi Yazar MİMAR Tarih 13:58 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.