Top Ad unit 728 × 90

Yılmaz Güney'in Baba Dizisi Ne Zaman Başlayacak - Baba Dizisi Oyuncuları


BABA FİLMİ DİZİ OLUYOR 

Usta oyuncu Yılmaz Güney'in 1971 yılı yapımı filmi  ve o döenmin en çok izlenen filmlerinden biri olan "Baba" dizi oluyor.

Edinilen bilgilere göre Yılmaz Güney'in Baba filmi dizi olunca kendisini Gürkan Uygun canlandıracak.

Yılmaz Güney'in 1971 yılında yazıp yönetip baş rolünü ise Müşerref Tezcan, Kuzey Vargın ve Yıldırım Önal'la paylaştığı "Baba" filminin dizi versiyonunun senaryo ve cast çalışmaları devam ediyor.

BABA FİLMİ KONUSU 

Almanya'ya işçi olarak gitmek isteyen yalnız iş bulma kurumunun yapmış olduğu sağlık muayenesinde dişlerinin eksik çıkması sonucu muayeneden geçemeyen Kayıkçı Cemal ailesini geçindirebilmek için başkasının cinayetini üstlenir.

Kayıkçı Cemal'in ailesini geçindirmek için yaşadığı dram anlatılır.


YILMAZ GÜNEY'İ KİM CANLANDIRACAK

Kurtlar Vadisi adlı dizi ile tanıdığımız ve gönüllerde taht kuran usta oyuncu Gürkan Uygun Baba dizisinde Yılmaz Güney'in rolü Kayıkçı Cemal'i canlandıran isim olacak.

O DÖNEM ÖDÜLÜ GERİ ALINMIŞTI 

O dönem yani 1972 yılında 4. Adana Film Şenliği'nde Yılmaz Güney'in Baba filmi ile aldığı En İyi Oyuncu ödülü, dönemin siyasi baskılarından dolayı iptal edilmiş, jüri üyeleri hava limanından döndürülüp ödülü geri alınmıştı.






magazin, baba filmi dizi oluyor, yılmaz güney baba filmi dizi oluyor, baba filmi dizi mi oluyor, yılmaz güneyin filmi dizi oluyor, baba filmi, yılmaz güney baba filmi dizisi kim oynayacak,baba filminde başrol kim oynayacak,yılmaz güneyi kim canlandıracak,yılmaz güneyi kim oynayacak,baba filminin dizisinde yılmaz güneyi kim oynayacak,baba filmi dizi oluyor başrol kim,gürkan uygun yılmaz güneyi canlandıracak,memati yılmaz güneyi canlandıracak,baba filmi dizisi,kayıkçı cemali kim canlandıracak,baba filmi konusu,kayıkçı cemal kim olacak,
Yılmaz Güney'in Baba Dizisi Ne Zaman Başlayacak - Baba Dizisi Oyuncuları Yazar MİMAR Tarih 19:57 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.