Top Ad unit 728 × 90

Edis Görgülü Kimdir - Edis Görgülü Benim Ol Şarkısı


Edis Görgülü Kimdir

edis görgülü, edis görgülü sevgilisi, hepsi grubu cemre

Londra doğumlu Edis, 4 yaşında piyano çalmaya başlamış, okul yaşantısı boyunca çeşitli tiyatro oyunlarında yer almış ve İzmir Kent Orkestrası'nda solist olarak tecrübe kazanmıştır. Orta öğretimi İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuduktan sonra, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde lisans eğitimine başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Müzikal Bölümü'nde eş zamanlı olarak sürdürdüğü konservatuar eğitimini ise tamamlamamıştır.

İlk defa FOX TV'de yayınlanan Dinle Sevgili dizisinde Barış karakterine hayat veren Edis, ardından Star TV'deki Hayatımın Rolü dizisinde Uygar karakterini canlandırmıştır. 1 Aralık 2014'te PDND Müzik plak şirketinden, sözü ve müziği kendisine ait olan "Benim Ol" şarkısını piyasaya sürmüştür. Yapımcılığını ve prodüktörlüğünü Soner Sarıkabadayı'nın, aranjörlüğünü ise Ozan Çolakoğlu'nun üstlendiği şarkı kısa sürede hızlı bir yükselişe geçmiştir. Şarkının resmî video klibi, YouTube üzerinde 11 milyondan fazla görüntülenmiştir.

Edis Görgülü'nün sevgili şimdilerde dağılmış olan Hepsi Grubunun Solisti Cemre Kemer. Cemre Kemer, aynı zaman Edis Görgülü'nün klibinde de oynadı.







Edis Görgülü Benim Ol Şarkısı



edis görgülü, edis görgülü kim, edis görgülü kaç yaşında, edis görgülü boyu, edis görgülü sevgilisi, edis görgülü twitter, edis görgülü hayatı, edis görgülü ekşi, edis görgülü röportaj, edis görgülü hangi dizide oynadı,

Edis Görgülü Kimdir - Edis Görgülü Benim Ol Şarkısı Yazar MİMAR Tarih 14:54 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.