Top Ad unit 728 × 90

Güneşin Kızları Savaş (berk Atan) Kimdir

gunesin-kizlari-savas
Güneşin Kızları Dizisi Savaş
Kanal D'nin yeni dizilerinden olan Güneşin Kızları dizisi geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başarılı bir giriş yaparak ilk bölümü ile ekranlarda yerini aldı ve seyirciden tam not alarak açılışını yaptı. İzleyiciler Güneşin Kızları adlı dizide bir çok oyuncuyu takdir etti ve hakkında detaylı bilgiler için aramalara başladılar. En çok aranan isimlerden bir tanesi de Güneşin Kızları dizisinde Savaş karakterini canlandıran Berk Atan oldu.

Yapım: Süreç Filmcilik
Yönetmen: Sadullah Celen
Senaryo: Deniz Dargı ve Cenk Boğatur
Görüntü Yönetmeni: Yalçın Yadel

Yakışıklı oyuncu genç kızlar başta olmak üzere dizinin izleyenleri tarafından dikkat çekti. Hem yakışıklılığı hemde oyunculuğu ile Güneşin Kızları dizisinin ilk bölümünde büyük beğeniler aldı.

GÜNEŞİN KIZLARI OYUNLARI >>

Güneşin Kızları Savaş (Berk Atan) Kimdir
26 Eylül 1991 yılında İzmir-Bornova'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncunun baba tarafı Boşnaktır. Lise öğrenimini Liseyi Sıdıka Rodop lisesinde tamamlayan Berk Atan üniversite öğrenimini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde halen devam etmektedir. 2011 Best Model of Turkey yarışmasında dereceye girmiştir.

Spor ile yakından ilgilendiği dönemde futbol oynamış ve kalecilik yapmıştır. Oyuncu olmaya karar veren yakışıklı oyuncu Berk Atan Mahşer-i Cümbüş tiyatro ekibinden oyunculuk dersleri almış ve dizi oyuncusu olmaya karar vermiştir. Daha önce Herşey Yolunda Merkez dizisinde Selçuk karakterini canlandırmıştır.

Doğum Tarihi : 26 Eylül 1991
Yaşı : 24
Doğum Yeri : İzmir - Bornova
Burcu : Terazi
Boyu : 189 cm
Kilosu : 83 kg
Göz Rengi : Kahverengi

Berk Atan Fotoğrafları 
Güneşin Kızları Savaş Fotoğrafları





dizi, biyografi, gunesin kızları savaş,berk atan kimdir,güneşin kızları savaş kimdir,güneşin kızları savaş fotoğrafları,günesin kizlari savas kimdir,güneşin kızları savaş kimdir,güneşin kızları savaş gerçek adı,berk atan kimdir,güneşin kızları dizi oyuncuları savaş
Güneşin Kızları Savaş (berk Atan) Kimdir Yazar MİMAR Tarih 00:46 Oylama: 5

1 yorum:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.