Top Ad unit 728 × 90

Ütopya Kimler Geri Dönecek, Ütopya'ya Tekrar Katılacaklar

Ütopya'ya Tekrar Katılacaklar 
Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması olan ve büyük ilgi ile izlenen yarışması Ütopya tüm hızıyla devam ediyor. Yeni gelen iki yarışmacı adayından hangisi kalıcı olacak hangisi elenecek merakla beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ütopya'dan daha önce elenmiş olan 6 yarışmacı tekrar yarışmaya dönecek. Sizde elenen ama sevdiğiniz yarışmacıyı tekrardan Ütopya yarışmasında görmek istiyorsanız hemen oyunuzu kullanın.


Ütopya Geri Gelen İsimler
1 - Pınar
2 - Noyan 
3 - Meral
4 - Kurreyülayn
5 - Serkan
6 - Bahadır

Detaylar Aşağıda...

Geri dönecek olan yarışmacılar kimler olacak merakla beklenirken akıllara gelen ilk isim Kurreyülayn ve Türkan Gözcü oldu. Cafe grubundan ise olaylı bir şekilde elenen ve büyük hayran kitlesi olan Serkan geri gelecek mi merakla bekleniyor. Ütopya yarışmasına geri dönecek isimler şuan için beli değil oylama sonucuna göre 6 yarışmacı Ütopya'ya geri gelecek ve yepyeni bir Ütopya heyecanı başlayacak. Tuncay'ın en yakın dostu olan ama olaylı bir şekilde yarışmadan elenen Serkan geri gelirse Cafe grubu yeniden kurulur mu herkes merak içinde. Olası isimler ise çoğunluk Serkan, Kurretülayn, Türkan Gözcü, Pınar, İnci Satır gibi isimler oluyor oylama sonucuna göre bu ihtimallerin arasında olduğu 6 kişi Ütopya yarışmasına geri dönecek. Türkan Gözcü geri gelirse ineği olan Tektaş'a kavuşacak mı ? Serkan ile Tuncay yada diğer ihtimal ile Tuncay ve İnci Satır ile Pınar Cafe grubunu yeniden kuracaklar mı ?

Elenen 6 Yarışmacı Ütopya'ya Geri Gelecek
Acun Medya üzerinden bilgilendirilen Ütopya seyircisi büyük şok yaşadı ve aynı zamanda sevindi çünkü destekledikleri ve sevdikleri Ütopya'lıyı tekrardan yarışmada görebilecekler. Hangi 6 yarışmacının geri geleceği ise yapılan oylama sonucu belli olacak.

Ütopya Geri Gelmesini İstediğiniz Yarışmacıya BURADAN oy verebilirsiniz.

Yapılacak oylama sonucunda 6 yarışması tekrardan Ütopya sınırları içine girecek ve Ütopya'sını gerçekleştirmeye kaldığı yerden devam edecek. Herkes Cafe grubundan elenenlerin geri gelmesini beklerken akıllara takılan ilk soru Tuncay geri gelecek eski Cafe'ciler ile grubu yeniden kuracak mı. tüm bu soruların cevabını oylama sonucunda geri gelen yarışmacılar ile öğreneceğiz.


Ütopya Geri Gelen İsimler
1 - Pınar
2 - Noyan 
3 - Meral
4 - Kurretülayn
5 - Serkan
6 - Bahadır

Ütopya Geri Gelmesi Beklenen 6 Yarışmacı ( Tahmini )
1- Pınar ( Ütopya'ya giriş yaptı )
2- Kürretülayn ( Ütopya'ya giriş yaptı )
3- Bahadır (Ütopya'ya Giriş Yaptı ) 
4- Harun
5- Serkan (Ütopya'ya Giriş Yaptı)
6- İnci Satır
7- Özlem
8- Noyan ( Ütopya'ya giriş yaptı)
9- Türkan
10- Aybüke
11- Abidin
12 - Gamze
13 - Meral ( Ütopya'ya giriş yaptı)



ÜTOPYA YARIŞMACILARI


ALTAR
SEMİH
MURAT
KAAN
YILDIZ
TUNCAY
SELİN
PINAR
BUKET
RAŞİT
ÇAĞLAR
DİLAY

Sizce Ütopya’ya hangi 6 yarışmacı geri dönmeli? 
Yorumlarınızı sayfamıza bekliyoruz 




utopya,guncel, ütopya geri gelecek isimler,ütopya kimler geri gelecek,ütopya serkan ger mi geliyor,ütopya  yarışmacı geri gelecek, ütopya elenen yarışmacılar geri gelecek,ütopya kimler geri gelecek,ütopya kurretülayn geri mi geliyor,ütopya inci satır geri mi geliyor,ütopya elenen yarışmacılardan kimler geri gelecek,ütopya geri gelen 6 yarışmacı,ütopya abidin geri mi geliyor,ütopyaya hangi isimler tekrar geliyor
Ütopya Kimler Geri Dönecek, Ütopya'ya Tekrar Katılacaklar Yazar MİMAR Tarih 00:43 Oylama: 5

9 yorum:

  1. şimdi anlamadığım serkanı neden ilk sıraya yazıyorsunuz ki zaten birinci olsalardı dışarıda elenen kafe ordusu olmazdı ggeri gelecek kesin bir isim var oda kurrreee... :))) hemde açık ara oy farkı ile:))

    YanıtlaSil
  2. Kurretülaynın semih destekçilerinden gelen yorumlarıyla ilk onun içeri girmesi gerekirdi konuşmak yerine oy verseniz ?

    YanıtlaSil
  3. Kuretulayn iceri girmesi geren kisidir

    YanıtlaSil
  4. SIRALAMA OLMAKSIZIN GIRIYOLAR ICERI. KIM COK OY ALDIYSA O GIRMIYOR ILK. KURRE SERKAN INCI. ARTIK KIM GIRECEKSE. COK SES GETIRECEK YARISMACILARI ILK SOKACAK DEGILLER HERALDE. #CafeGrubuHerYerde

    YanıtlaSil
  5. kurre geldi siz hala güncelleyeceksiniz :)))

    YanıtlaSil
  6. inci içeri grsnnnnnnnnn

    YanıtlaSil
  7. böyle giderse kurre girmeliydi ama bi türlü girmedi hadi artık sıkıldık girsin .

    YanıtlaSil

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.