Top Ad unit 728 × 90

6 Mayıs Survivor Ünlülerde Kim Elendi - Survivor 6 Mayıs Elenen Kim

6 MAYIS SURVİVOR KİM ELENDİ
bu yazı www.www.once-burada.com'a aittir
Survivor All Star da artık haftanın en önemli zamanına ve elenen kişinin belirleneceği haftanın son bölümüne gelindi. Bu akşam 6 Mayıs Çarşamba günü yeni bölüm ve eleme heyecanı ile ekrana gelecek olan sevilen yarışmanın ada konseyinde yaşananlar yazımızın devamındadır.

Birleşme partisi sonrası ilk eleme olan survivorda bu akşam bir kişi adaya veda edecek. Bu akşam elenecek kişi bilindiği gibi ünlüler takımından olacaktır. Bu akşam ünlülerden adaya veda edecek kişi bakalım kim olacak.

Bu akşam eleme için seçilen ilk isim Hakan bakalım elenecek mi, Hakan'ın karşısına ünllüler takımından 6 Mayıs sms oylamasında birinci olan kişi bir isim seçecek ve Merve Aydın da bir isim seçecek elenen bu üç kişi arasından olacak. 6 Mayıs Çarşamba ünlülerde sms de kim birinci oldu ve eleme için kimin ismini söyledi. Tüm bu soruların cevapları bu akşam ayrıntılı bir şekilde acunn.com sitesi ile birlikte burada olacaktır.


6 MAYIS SURVİVOR ALL STAR 
KİM ELENDİ

ELENEN İSİM
PASCAL NOUMA


6 MAYIS ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI>>>

6 Mayıs Çarşamba günü açıklanan Ünlüler takımı SMS sonuçlarında birinci olan isim SERENAY oldu. PASCAL'ın ismini söyledi . Kurallar gereği Merve Aydın da dokunulmazlık sembolü kazandığı için bir isim söyleme hakkı kazandı ve DOĞUKAN'ın ismini söyledi.
bu yazı www.once-burada.com'a aittir
Sizce Bu Akşam ünlerden Kim Elenir?
Birinci Olan Kişi Kimin İsmini Söyleyecek?

6 mayıs çarşamba kim elendi, 6 mayıs survivor all star kim elendi, 6 mayısda survivordan kim elendi, 6 mayıs çarşamba ünlüler sms sonuçları, sörvayvır ünlüler kim elendi, 6 mayıs survivor hakan mı elendi, ünlüler sms de kim birinci oldu, dün akşam ünlülerden en çok oyu alan kim, survivor 6 mayıs eleme sonuçları, 6 mayıs ünlülerde anıl sms de kaçıncı oldu, merve oylamada kaçıncı oldu,
6 Mayıs Survivor Ünlülerde Kim Elendi - Survivor 6 Mayıs Elenen Kim Yazar MİMAR Tarih 22:44 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.