Top Ad unit 728 × 90

Bedel Dizisi - Bedel Dizisi Oyuncuları Ve Konusu



BEDEL DİZİSİ VE OYUNCULARI
Ekranlarda dizi rekabeti devam ediyor ve her geçen gün yerine bir yenisi eklenerek dizi sayısı artmaya devam ediyor.

Son zamanlarda kaldırılan ve erken final yapmak zorunda olan dizilerin olmasına rağmen hala yeni diziler ekranlara gelmeye devam ediyor.

Atv ekranlarında gelecek olan bir yeni dizi ise Bedel dizisi. Bütün diziler gibi bu dizi de ekranlara iddialı bir şekilde gelmeye başlıyor.

Konusu kadar oyuncuları ile de merak uyandıran dizilerden biri olan Bedel dizisi Atv ekranlarında seircisi ile buluşacak. Bedel dizisinin yapımcılığını NTC yarım üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda ise Ulaş İnanç'ın oturduğu dizi yakında Atv ekranlarında seyircisi ile buluşacak.onceburada.blogspot.com.tr olarak size diğer detaylı bilgileri aktarmaya devam edeceğiz.

Bedel dizisinin reytinglerinin ne olacağı ve devamlılığının olup olmayacağı merak edilen konular arasında yer alarak bekleniyor. Ekranda bunca dizi yayından kaldırılırken Atv'nin hala dizi atağına kalkmasını da takdir ediyoruz.

Bedel Dizisi Konusu 

Atv ekranlardında başlayacak olan Bedel dizisi ekranlara iddialı bir şekile gelerek seyirci karşısına geçmeye hazırlanıyor. Konu olarak merak edilen dizinin içeriğine onceburada.blogspot.com.tr olarak birlikte bakalım.

Ali, Begüm ve Vedat üçlüsü arasında geçen büyük ve acı bir aşkın hikayesini anlatacak dizinin kahramanları bu üç kişi olacak ve aralarında ki aşk her birini yakıp kavuracak.

Kendisine yapılan haksızlığın intikamını alamaya yeminli olan Ali ; kumar masalarında kendi karısını öne sürerek aşağılık bir hataya düşen Vedat ve unutulmayan sevgili Begüm arasında geçecek olan üç ismin yaşadıklarını konu alacak olan dizi yakında Atv ekranlarında.


Bedel Dizisi Oyuncuları Kimler 

Sedef Avcı
Necip Memili
Ali > Berk Erçer
Nazan > Gonca Sarıyıdız
Osman Alkaş
Rozet Hubeş
Gönül > Dilara Öztunç
Koray Gedik



dizi,bedel dizisi,bedel dizisi ne zaman başlıyor,bedel dizisi oyuncuları kimler,bedel dizisi hangi kanalda,bedel dizisi konusu nedir,bedel dizisi atv,bedel dizisi,bedel dizisi nerede çekildi,bedel dizisi yayın tarihi,bedel dizisi başlama,bedel dizisi kimler oynuyor,bedel dizisi oyuncuları,bedel dizisi oyuncu kadrosu,bedel dizisi çekildiği yer
Bedel Dizisi - Bedel Dizisi Oyuncuları Ve Konusu Yazar MİMAR Tarih 13:49 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.