Top Ad unit 728 × 90

Ezra Dizisi Neden Bitti - Ezra Dizisi Bitti Mi - Ezra Dizisi Kaldırıldı Mı


Ezra Dizisi Neden Yayınlanmıyor

Show Tv ekranlarında iddialı bir şekilde
başlayan dizilerden biri olan Ezra dizisi henüz
başlamadan büyük ilgi görmüş ve beklenmişti.

Fakat baş rollerini Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz ve İsmail Filiz'in paylaştığı Ezra dizisi yayınlandığı Show Tv ekranlarından sürpriz şekilde kaldırıldı.

Son zamanlarda ekranda başlayan bir çok dizi bilindiği üzere yayından kaldırılıyor veya final göremeden erken final yaparak yayın hayatına son veriyor.

En iddialı başlayan ve seyirci tarafından izlenmesi beklenen diziler bile çoğu zaman yayından kaldırılıyor yada erken final yapmak zorunda kalıyor.

Türkiye'de dizi sektöründe bu kadar fazla dizi olmasından dolayı yaşanan bu yayından kaldırılmalar sonucunda dizi oyuncuları büyük sıkıntılar yaşıyor.

İzleyici ekran başına geçince izleyebileceği o kadar çok dizi oluyor ki bu yüzden hiç bir dizinin devamlılığı ve kalıcılığı olmuyor ve o büyük ve iddialı başlayan dizilerden seyirci bir anda soğuyabiliyor ve hemen başka bir alternatifte bulabiliyor çünkü bir hayli faza dizi var televizyon kanallarında.

Show Tv ekranlarında başlayan ve büyük ses getirmesi beklenen Ezra dizisi de bu tutunamayan diziler arasında yer alarak yayın hayatına son veren dizilerden oldu. Yani bu kadar fazla dizi varken aralarından sıyrılmak bir hayli zor oluyor.

Eskiden ekranda bu kadar çok dizi yoktu mesela. Doğal olarak seyircinin ekran balında geçirdiği sürede seçip izleyebileceği dizi alternatifleri az olduğu için dizilerin ekranda kalma olasılığı daha yüksek oluyor ve devamlılıkları oluyordu.

Günümüz çağında internet ve sosyal medya alışkanlıkları da dizi sektörüne darbe vuran unsurlardan bir tanesi bence ! Çünkü genç yaşlı hemen hemen herkes akşam saatlerinde evde iken artık bir yandan da sosyal medya ve internet ile vakit geçirmekte.

Eskisi gibi millet okuldan veya işten gelip akşam saatlerinde ailece oturup dizi izlemiyor. Gençler kendi hallerinde ve internet, sosyal medya, cep telefonu gibi teknolojik ve sanal unsurlarla vakit geçirmekte.

Hal böyle olunca aile fertlerinin her biri kendi başına bir köşede yada kendi odasında sanal alemde iken ve ekranda bu kadar fazla dizi varken dizilerin süreklilik kazanması imkansız bence. Çok eskidendi o ailece dizi izlemeler bir sonra ki bölümü heyecanla beklemeler.

Son olarak şunu da belirteyim dediğim gibi dizilerin tutmamasında ki en büyük neden olarak interneti gösterdim bunlara ek olarak şu da var ki artık herkes dizileri de internetten izliyor ne yazık ki bu yüzden televizyonda dizilerin reyting alması mümkün değil.


dizi,ezra dizisi kaldırıldı mı,ezra dizisi bitti mi,ezra dizisi neden bitti,ezra bitti mi,ezra kaldırıldı mı,ezra dizisi yayından mı kaldırıldı,ezra dizisi niye bitti,ezra kaldırıldı mı,ezra final mi yaptı,ezra son bölümden sonra bitti mi,ezra neden yok,ezra neden yayınlanmıyor,ezra bu hafta neden yok,show tv ezra neden yok,ezra dizisi neden başlamadı,ezra neden başlamadı,ezra dizisinin günü mü değişti,ezra dizisinin saati mi değişti,ezra niye yo,ezra dizisi neden yayınlanmıyor
Ezra Dizisi Neden Bitti - Ezra Dizisi Bitti Mi - Ezra Dizisi Kaldırıldı Mı Yazar MİMAR Tarih 13:49 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.