Top Ad unit 728 × 90

Milat Dizisi Oyuncuları - Trt1 Milat Dizisi - Milat Dizisi Ne Zaman Başlıyor


MİLAT DİZİSİ OYUNCULARI

Ekranlarda başlayan yeni dizilerden bir tanesi de Trt1 ekranlarında seyirci ile buluşmak üzere yayın hayatına merhaba demeye ve başarılı olmaya aday oluyor.

Bilindiği üzere son sezonda ekranlarda başlayan bir çok dizi beklediği başarıya ulaşamamış ve yayından kaldırılmıştı.

Trt1 ekranlarında başlayacak olan Milat dizisinin başarısı ve izlenme oranları seyirci tarafından merak edilen konulardan bir tanesi.

Milat dizisi oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile Trt1 ekranlarında seyircisi ile buluşarak yayın hayatına başlayacak.

Daha başlamadan büyük bir izleyici kitlesine hitap edeceği beklenen dizi başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

MİLAT DİZİSİ OYUNCULARI 

Trt1 ekranlarında yakında seyirci ile buluşacak olan Milat dizisinde usta ve tecrübeleri oyuncular yer alıyor. Bu nedenle dizinin seyirci tarafından sevileceği umut ediliyor.

Ufuk Bayraktar
İlhan Şeşen
Mustafa Uğurlu
Burcu Kara
Yasemin Öztürk
Demir Karahan
Elvin Levinler
Başak Sayan

Milat dizisinin oyuncu kadrosu oldukça başarılı ve tecrübeli oyunculardan oluşuyor ve baş rollerde bir zamanlar Ezel dizisinde Ramiz dayının gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar yer alıyor.

MİLAT DİZİSİ KONUSU

Yakında Trt1 ekranlarında yer alacak olan Milat dizisinin konusu ise seyirci tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor.

Milat dizisinin konusu hakkında net bir olmasa da Milli istihbarat teşkilatı ile yabancı istihbarat teşkilatı ile arasında geçen olaylar konu alınıyor.

Küçük yaşta babasız kalan Hamza yetiştirme yurduna verilir ve Hamza burada daha küçük yaşında olmasına rağmen dikkatleri üzerine çeker.

Daha sonra yetiştirilmek üzere yetiştirme yurdundan alınarak eğitilmeye başlar.





dizi, milat dizisi, milat dizisi oyuncuları, milat dizisi konusu, milat dizisi ne zaman başlıyor, trt1 milat dizisi konusu, milat dizisi nerede çekiliyor, milat dizisi oyuncu kadrosu,milat dizisi ne zaman başlayacak,milat dizisi ilk bölüm,milat dizisi neyi anlatıyor,milat dizisi baş rol kim,milat dizisi trt1,milat dizisi hangi gün,milat dizisi günü ve saati,milat dizisi saat kaçta
bu yazı onceburada.blogspot.com güncel bloga aittir
Milat Dizisi Oyuncuları - Trt1 Milat Dizisi - Milat Dizisi Ne Zaman Başlıyor Yazar MİMAR Tarih 23:18 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.