Top Ad unit 728 × 90

Mutlu Ol Yeter Dizisi - Atv Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları - Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu


ATV MUTLU OL YETER DİZİSİ 

Atv ekranlarında başlayacak olan yeni dizilerden bir tanesi Mutlu Ol Yeter dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile büyük ses getireceğe benziyor.

Mutlu Ol Yeter dizisinin konusunun ne olacağı ve oyuncularının kimler olacağı seyirci tarafından merak edilen konular arasında.

Ntc Medya yapımın üstlendiği Mutlu Ol Yeter dizisinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturuyor.

Mutlu Ol Yeter Atv ekranlarında Komedi türünde Mehmet Yiğit Alp yapımcılığında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.

Atv ekranlarında başlayacak olan Mutlu Ol Yeter dizisinin senaristleri ise başarılı senaristler Ali Demirel ile Barış Erdoğan olarak bilgilendirildi.

Son zamanlarda ekranlarda başlayan dizilerden çoğunun izlenme rekorlarına mağlup olup yayından kaldırılması veya erken final yapmasının en büyük sebebi ise bütün televizyon kanallarında birden fazla dizi başlamış olmasıdır.


MUTLU OL YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Yakında Atv ekranlarında başlayacak olan Mutlu Ol Yeter dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı ve usta oyuncular yer alıyor.

Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban gibi birbirinden başarılı isimler Mutlu Ol Yeter dizisinde bir araya geliyor.

Mutlu Ol Yeter dizisi Babür - Ertan Saban
Mutlu Ol Yeter dizisi Zeynep - Aslı Enver
Mutlu Ol Yeter dizisi Can - Ali Atay

Uzun zamandır ekranlarda görmediğimiz Ertan Saban şimdiye kadar rol aldığı tüm dizi ve filmlerde seyirciden tam not alan başarılı isimlerden olmuştur. Ertan Saban Mutlu Ol Yeter dizisinde Babür rolü ile sevenleri ile buluşacak.

Aslı Enver sık sık dizilerde gördüğümüz tecrübeli ve usta kadın oyuncular arasında yer almaktadır. Bu sefer Aslı Enver Mutlu Ol Yeter dizisinde Zeynep rolü ile karşımızda.

Leyla İle Mecnun ve Beş Kardeş dizileri ile oyunculuk alanında ismini duyuran başarılı ve sevilen isim Ali Atay Mutlu Ol Yeter dizisinde Can karakterini canlandıracak.

MUTLU OL YETER DİZİSİ KONUSU 

İstanbul'da İstasyon mahallesinde birbirleri ile iyi anlaşan ve esnafı ile mahalle sakinleri ile komşuluk ilişkilerinin hala yaşatıldığı insanlar yaşamaktadır.

Dizinin karakterleri olan Can,Babür ve Zeynep bu mahallenin sakinlerinden olup bu karakterlerin yaşadıkları mahalle ortamında anlatılacaktır.





dizi, mutlu ol yeter, mutlu ol yeter dizisi, mutlu ol yeter dizi oyuncuarı, mutlu ol yeter dizisi konusu, mutlu ol yeter dizisi ne zaman başlayacak, mutlu ol yeter dizisi nerede çekiliyor,aslı enver dizi,aslı enver mutlu ol yeter dizisi,ertan saban yeni dizisi mutlu ol yeter,ali atay mutlu ol yeter dizisi,mutlu ol yeter dizisi babür,mutlu ol yeter dizisi can,mutlu ol yeter dizisi istasyon mahallesi

bu yazı onceburada.blogspot.com güncel bloga aittir
Mutlu Ol Yeter Dizisi - Atv Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları - Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu Yazar MİMAR Tarih 23:18 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.