Top Ad unit 728 × 90

Ütopya Kim Elendi 23 Mart Pazartesi - Ütopya Sms Sonuçları - Ütopya 23 Mart Kim Elendi


ÜTOPYA KİM ELENDİ 23 MART 

Tv8 Ütopya yarışmasında eleme heyecanı başladı ve gereken planlar yapılarak elenecek ismin kimin olacağı üzerine kararlar verilmeye başlandı.

Ütopya grupları olan Cafe Grubu ve Tektaş Grubu kendi aralarında potaya kimi sokmak istedikleri konusunda kararlar almaya başadı.

23 Mart Pazartesi Ütopya elemesinde kimin eleneceği bütün Ütopya severler tarafından merakla beklenen bir konu.

Artık sadece internet üzerinden oylama yapılmayacak. Son gün Ütopya'ya gelen zarfta yarışmacılara gereken bilgiler verilerek değişiklik konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ütopya yeni eleme sistemi nasıl olacak diye merak eden okuyucularımız için gerekli bilgileri sizlere sunmaya devam ediyoruz.

23 Mart Pazartesi Ütopya elemesinde ilk kez kullanılmaya başlanılacak olan Sms oylaması ile artık seyirciler destekledikleri yarışmacıya oy verebilecekler.

Ütopya yarışmacıları yeni gelen sms sistemi ile yapılacak oylamaya farklı yorumlar getirildi ve değişik önlemler alınarak kararlar değiştirildi.

Bireysel olarak yarışan yarışmacılar tedirgin oldular çünkü artık katılımcısı oldukları grubun desteğini alamamaktan korkuyorlar.

Cafe grubunun yeni üyesi olan Harun şimdiden büyük planlar içerisine girerek Serkan ve Tuncay'ın fikirlerinde değişiklik yapmaya ve ortak bir karar almaya çalışıyor.

Ayrıca Harun'un kendi grubu olan Cafe Grubuna Türkan ablayı çekme çabalarını başarılı sanıyor fakat Türkan 23 Mart Pazartesi Ütopya elemesi için Semih ile kararlar alarak Serkan'ı eleyeceğini söylüyor.

Ütopya Elemesi Neden Yok - Ütopya Haftanın Finali Eleme Neden Ertelendi ?

Bu hafta sonu yapılması gereken ve seyirci tarafından beklenen Ütopya elemesi ertelendi. Bu hafta sonu Ütopya elemesi yok.

Tv8 yayın akışının değiştirilmesi üzerine bu hafta sonu yapılması gereken Ütopya elemesi 23 Mart Pazartesi gününe ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde elemenin ertelendiğini duyurmak için Ütopya'lılara zarf gönderildi. Üyopya'ya gelen zarfı Murat açtı ve elemenin ertelendiğini arkadaşlarına duyurdu.


23 MART PAZARTESİ ÜTOPYA ELENEN İSİM KİM OLDU

Pazartesi günü yapılacak olan Ütopya elemesinde yarışmaya veda eden isim kim olacak yarışmacılar eleme için kimin ismini potaya yazacak merakla bekleniyor.

23 Mart Pazartesi günü sms oylaması ile Ütopya'ya bir isim veda edecek. Cafe grubu ne gibi önlemler alacak ?

Semih eleme gününde potaya sokmak istediği isim hakkında ne karar verecek ve Pazartesi günü oylamada kimin ismi yazılarak halk oylamasına sunulacak hep birlikte göreceğiz.

Türkan Gözcü Ütopya'ya veda etti





utopya,23 mart pazartesi,ütopya kim elendi,ütopya kim elendi 23 mart pazartesi, ütopya sms sonuçları, ütopya halk oylaması sonuçları, ütopya pazartesi kim elendi,ütopya kim gitti,güncel,ütopya kim elendi,ütopya kim elendi 23 mart pazartesi,ütopya kim elendi pazartesi, ütopya sms sonuçları,ütopya kim gitti,ütopya elenen isim 23 mart pazartesi,ütopya sms sıralaması,ütopya sms sonuçları,ütopya halk oylaması sonuçları,23 mart ütopya halk oylaması sonuçları,ütopya 23 mart halk oylaması,23 mart ütopya sms sıralaması,ütopya bu hafta kim elendi,ütopya 23 mart kim elendi pazartesi

bu yazı onceburada.blogspot.com güncel bloga aittir
Ütopya Kim Elendi 23 Mart Pazartesi - Ütopya Sms Sonuçları - Ütopya 23 Mart Kim Elendi Yazar MİMAR Tarih 23:17 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.