Top Ad unit 728 × 90

Kocamın Ailesi Güneş (yeliz Kuvancı) Kimdir - Yeliz Kuvancı Kimdir Biyografi Ve Resimleri

kocamın ailesi güneş, kocamın ailesi güneş resimleri, kocamın ailesindeki güneş kim, kocamın ailesi gunes gerçek adı, yeliz kuvancı kimdir, yeliz kuvancı biyografi, yeliz kuvancı resimleri, kocamin ailesi gunes yaşı boyu kilosu, yeliz kuvanci kim

KOCAMIN AİLESİ GÜNEŞ KİMDİR

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden olan ve ilgi ile takip edilen Kocamın Ailesi dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam etmektedir. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan gibi başarılı isimler yer almaktadır. 
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir. 
İlgi ile takip edilen ve sevilerek izlenen dizi Kocamın Ailesi oyuncuları arasında Ahmet Kayakesen, Buse Arslan, Melis Doğu, Seray Kaya, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Erman Okay gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Kocamın Ailesi dizisinde en çok aranan ve sevilen isimlerin başında ise güzel oyuncu Yeliz Kuvancı yer almaktadır. 

Yeliz Kuvancı Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Kocamın ailesi güneş kimdir, Yeliz Kuvancı biyografi gibi merak edilen bilgileri bulabilirsiniz.

Yeliz Kuvancı Kimdir

Kocamın Aİlesi dizisinde Güneş karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı 28 Şubat 1984 yılında Ankara'da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümü mezunudur. Güzel oyuncu Yeliz Kuvancı 1,74 cm boyunda ve 60 kilo ağırlığındadır. İyi derecede İngilizce bilen Yeliz Kuvancı boş zamanlarında en sevdiği sporlar olan masa tenisi, basketbol, voleybol oynamaktadır. 

Oynadığı her dizide güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı Sihirli Anahtar Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Daha önce bir çok dizide rol alan güzel oyuncu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde İnci öğretmen rolü ile tanınmıştır. Yeliz Kuvancı daha sonra Seni Bana Yazmışlar ve Böyle Bitmesin adlı dizilerde de rol almıştır. Yeliz Kuvancı şimdilerde ise Fox Tv de yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakteri ile izleyicinin karşısında olmaktadır. 
Yeliz Kuvancı Boyu        : 1,74
Yeliz Kuvancı Kilosu       : 60
Yeliz Kuvancı Tvitter      : https://twitter.com/yelizkuvancifan
Yeliz Kuvancı Facebook  : https://tr-tr.facebook.com/yelizkuvancifan

Yeliz Kuvancı Rol Aldığı Diziler

- 2014 Kocamın Ailesi (Güneş)
- 2012 Böyle Bitmesin (Nazlı)
- 2011 Seni Bana Yazmışlar (Zeynep) 
- 2010 Öyle Bir Geçer Zaman Ki (İnci Öğretmen)

Yeliz Kuvancı Resimleri 
kaynak = onceburada.blogspot.com
Kocamın Ailesi Güneş (yeliz Kuvancı) Kimdir - Yeliz Kuvancı Kimdir Biyografi Ve Resimleri Yazar MİMAR Tarih 22:13 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.