Top Ad unit 728 × 90

Kocamın Ailesi Tarık (gökhan Alkan) Kimdir - Gökhan Alkan Kimdir Biyografi Ve Resimleri

kocamın ailesi tarık, kocamın ailesi tarık resimleri, kocamın ailesindeki tarık kim, kocamın ailesi tarık resimleri gerçek adı, gökhan alkan kimdir, gökhan alkan biyografi, gökhan alkan resimleri, kocamin ailesi tarik, gokhan alkan kim

KOCAMIN AİLESİ TARIK KİMDİR

Başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kocamın Ailesi isimli sevilen dizi Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. 
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir.
İlgi ile takip edilen ve sevilerek izlenen dizi Kocamın Ailesi oyuncuları arasında Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ahmet Kayakesen, Buse Arslan, Melis Doğu, Seray Kaya, Genco Özak, Zuhal Yalçın, Erman Okay gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Kocamın Ailesi dizisinde en çok aranan ve sevilen isimlerin başında ise yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan yer almaktadır. Gökhan Alkan Kocamın Ailesi dizisinde Tarık karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Kocamın ailesi Tarık kimdir, Gökhan Alkan biyografi gibi merak edilen bilgileri bulabilirsiniz.

Gökhan Alkan Kimdir

Kocamın Ailesi dizisinde Tarık karakterini canlandıran Gökhan Alkan 8 Aralık 1987 yılında göçmen bir ailenin oğlu olarak İstanbul’da doğmuştur. Eğitim hayatına İstanbul da başlayan yakışıklı oyuncu lise öğreniminden sonra Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliğini bitirerek ardından Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret – Pazarlama ön lisans bölümlerinden mezun oldu.

Lise ve üniversite yıllarında aktif olarak tiyatro gruplarında çalışmalar yaptı. Birçok mekanda canlı müzik performansları sergiledi. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’ da alan Gökhan Alkan, mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu kadrosuna seçildi, 2 yıl burada çeşitli oyunlarda birbirinden değerli yönetmenler ve oyuncularla çalıştı, sonrasında arkadaşlarıyla İstanbul Kumpanyası adlı tiyatro topluluğunu kurdu. 


Boyu 1.90 cm, kilosu 85 kg. olan Gökhan Alkan ayrıca, profesyonel olarak vücut geliştirme ile ilgileniyor ve Galatasaray taraftarı. Bir çok tiyatro oyunu dizi ve reklam filmlerinde rol alan başarılı oyuncu Herşey Yolunda Merkez adlı dizide ve Muhteşem Yüzyıl dizisinde de Şah Tahmasb karakterini canlandırmıştır. 


Gökhan Alkan Twitter       : https://twitter.com/gokhan_alkan

Gökhan Alkan Facebook : https://tr-tr.facebook.com/gokhanalkanofficial

Gökhan Alkan Rol Aldığı Dizi ve Filmler


Kocamın Ailesi - Tarık

Muhteşem Yüzyıl – Şah Tahmasb
Her Şey Yolunda Merkez – Cem Karabey
Düz Adam – Emre
Gurbette Aşk – Osman
bu yazı www.onceburada.blogspot.com'a aittir.
Reklam
Cola Turka
Lig Tv

Tiyatro

Mustafam Kemalim
Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım
Karman Çorman
İstanbul ve Aşk

KOCAMIN AİLESİ GÜNEŞ RESİMLERİ>>>

Gökhan Alkan Resimleri

kaynak = onceburada.blogspot.com
Kocamın Ailesi Tarık (gökhan Alkan) Kimdir - Gökhan Alkan Kimdir Biyografi Ve Resimleri Yazar MİMAR Tarih 22:14 Oylama: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakları Saklıdır Güncel Blog © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Arama Motoru Google

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.